Visit our local markets

Verksamhet

Kompletta erbjudanden inom sovkomfort

Hilding Anders Sweden är en del av Hilding Anders International, Europa och Asiens ledande sängtillverkare. Detta ger oss förutsättningar att dra nytta av alla de fördelar det innebär att vara verksam på flera marknader samtidigt som vi med vår starka, lokala närvaro kan agera i nära samarbete med våra kunder lokalt.

Den svenska verksamheten bedrivs på 4 platser, Hästveda, Rydaholm, Lysekil samt Tibro och majoriteten av de sålda produkterna är tillverkade i Sverige. Ingen annan svensk aktör kan erbjuda ett så komplett produkterbjudande med starka konsumentvarumärken, private labelkoncept och contract-produkter.

Produkter

Många produkter är Svanenmärkta, andra är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. I samtliga produktsortiment finner man resultatet av vår samlade erfarenhet och mångåriga expertis. Resultatet är optimerade, kostnadseffektiva produkter med hög sovkomfort. Givetvis är verksamheten ISO-certifierad på såväl kvalitet som miljö.

Kundsupport hela vägen

Vårt kundbemötande är professionellt, med designerade kundansvariga och en välutbildad, rikstäckande säljkår. Tillsammans med vår kunniga, centrala kundsupport kan vi ge stöd i alla led av försäljningsprocessen, inklusive reklamationer. Vi ger också full support till våra egna varumärken. Alla kunder får del av vår kompetens vad gäller sängkunskap och lönsam kategoriutveckling utifrån kundens unika behov.

Contact

Hilding Anders Sweden AB
Alvestavägen 77
330 17 RYDAHOLM
0472-16 100

order.se@hildinganders.com

Hilding Anders Sweden AB
Fågelviksleden 2
543 50 TIBRO

order.se@hildinganders.com

Carpe Diem Beds of Sweden AB
Datavägen 5
453 38 LYSEKIL
0523-66 56 60

info@carpediembeds.com