hildinganders.com

Visit our local markets Sweden

Change language

  • English
  • Svenska

SVERIGE

Ledande i Sverige

Hilding Anders har sin vagga i Sverige där verksamheten en gång startade i Bjärnum, ett litet samhälle i norra Skåne. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare med verksamhet på tre platser och 275 anställda.

Varje år tillverkar vi flera hundratusen sängar och tillhandahåller ett komplett produkterbjudande inom sovkomfort som täcker alla funktionella behov och relevanta prispunkter för den lokala marknaden. Vår portfölj består av såväl flera välkända varumärken som kundanpassade produktkoncept, lågprissortiment och specifika contractprodukter.

vårt uppdrag

är att ge världen en god nattsömn.

vår vision

är att vara den ledande sängtillverkaren, erkänd av branschen och med konsumenters fulla tillit.

Sovfilosofi

KÄNSLA OCH HARMONI FÖR HELA KROPPEN

Vår filosofi kring en god nattsömn bygger på ett antal viktiga faktorer. Ergonomi, sängklimat och hygien är de tre första som handlar om att man skall känna sig bekväm i sängen. Dessutom handlar filosofin om god design, hållbarhet och miljöpåverkan vilket relaterar till hur man upplever sängen som helhet.

Våra sängar är lika vackra att se på som de är sköna att sova i. Det ger möjlighet att skapa sovrum för god sömn och med en trivsam atmosfär. Sänglösningarna är dessutom hållbara eftersom vi vill att våra kunder skall vara säkra på att sova gott under en lång tid.

Våra sängar har också en låg påverkan på miljön – det gör att vi alla kan vila tryggt i våra sängar vetande att vi gör vad vi kan för att ta hand om vår jord.

Det här är Hilding Anders

Ända sedan starten 1939 har vi strävat efter att ge världen en god nattsömn. Tack vare vårt tekniska kunnande och vår stora geografiska spridning kan vi idag anpassa våra produkter efter olika marknader.

Få en snabb introduktion till Hilding Anders – se filmen

1504/strategy-spot1.jpg

Private label

Expert på Kundvarumärken

Hilding Anders Sweden är en mycket kompetent partner när det kommer till att erbjuda kundspecifika produktkoncept. Som kund får du genom din kundansvarige tillgång till all den kompetens företaget besitter kring kategorin sängar.

Tillsammans med vår lokala produktutvecklingsavdelning skapar vi gemensamt med kunden ett vinnande koncept utifrån vår ledande kompetens. När produktkonceptet väl är bestämt hanteras det professionellt av vår ISO-certifierade verksamhet och du som kund får tillgång till vårt väl fungerande order- och lagerhanteringssystem. Vi är med hela vägen och vår rikstäckande säljkår hjälper till vid exempelvis utbildning.

1504/HILDING_8-004652-1504.jpg

Affärspartner inom sovkomfort

Hilding Anders svenska organisation fokuserar på att tillgodose contract-marknadens speciella krav. Vårt erbjudande består av såväl sortiment som behovsinventering och bearbetning. I allt från hotell till institutioner, från marina ändamål till skräddarsydda lösningar ser vi till kundens behov. Vårt kundteam finns närvarande i alla led av processen och skulle inte det lokala erbjudandet räcka till finns hela Hilding Anders globala erbjudande tillgängligt för den som så önskar.

Contact

Björn Edwardzon
General Manager Hilding Anders Sweden AB
bjorn.edwardzon@hildinganders.com

Hans-Peter Hindrikson
Sales & Marketing Director
hp.hindrikson@hildinganders.com

Cecilia Nillroth
Plant Manager – Rydaholm
cecilia.nillroth@hildinganders.com

Linda Schori
General Manager
Carpe Diem Beds of Sweden
linda.schori@hildinganders.com