Change language

  • English
  • Svenska

Ledande i Sverige

Hilding Anders har sin vagga i Sverige där verksamheten en gång startade i Bjärnum, ett litet samhälle i norra Skåne. Hilding Anders Sweden är idag Sveriges största sängtillverkare med verksamhet på fyra platser och 230 anställda.

Varje år tillverkar vi flera hundratusen sängar och omsatte under 2012 689 miljoner kronor. Vi tillhandahåller ett komplett produkterbjudande inom sovkomfort som täcker alla funktionella behov och relevanta prispunkter för den lokala marknaden. Vår portfölj består av såväl flera välkända varumärken som kundanpassade produktkoncept, lågprissortiment och specifika contractprodukter.

Välkommen Carpe Diem Beds

Vårt senaste tillskott är det välkända svenska premiumvarumärket Carpe Diem Beds från Lysekil. Sängarna kombinerar hantverksskicklighet med fingertoppskänsla för sovkomfort, och säljer väl både i Sverige och Europa.

Hela kroppen ska må bra

Att skapa en god nattsömn handlar om ett flera olika faktorer – och om mycket mer än att bara välja rätt madrass. Våra tankar kring vad som får oss att sova bra ligger till grund för all vår produktutveckling.