hildinganders.com

Visit our local markets Netherlands

Change language

  • English
  • Nederlands

NETHERLANDS

ALTIJD EEN BED VOOR U

Hilding Anders Nederland biedt een compleet productportfolio aan slaapoplossingen. Met meer dan 120 medewerkers vertegenwoordigen wij een omzet van rond €26M.

De merken Eastborn en Pullman hebben een lange historie in Nederland. Eastborn is opgericht in 1959 en heeft als thuisbasis Vroomshoop, in het oosten van het land. Pullman produceert matrassen en boxsprings sinds 1937. Deze producten worden ook in Vroomshoop geproduceerd.

In 2001 werd Eastborn onderdeel van het internationale concern Hilding Anders uit Zweden, en in 2007 ging ook Pullman deel van deze groep uitmaken. Behalve de merken Pullman en Eastborn vertegenwoordigt Hilding Anders Nederland ook het Noorse merk Jensen. Recent introduceerden wij Curem, een innovatief traagschuim concept.

onze missie

is de wereld een goede en gezonde nachtrust te bezorgen.

onze visie

is om marktleider te zijn in slaapsystemen, erkend door de branche en vertrouwd door consumenten.

Onze slaap filosofie

COMFORT VOOR LICHAAM EN GEEST

‘Giving the world a good night’s sleep’ dat is wat we bij Hilding Anders nastreven. Onze kijk op een goede nachtrust berust op diverse specifieke elementen. Ergonomie, klimaat en hygiëne zijn belangrijk voor optimaal comfort. Daarnaast zijn design, duurzaamheid en milieubewustzijn van belang bij de keuze van een bed.

Onze bedden en matrassen zien er perfect uit en bieden een optimaal comfort. Een verkwikkende nachtrust is gegarandeerd. En omdat de productkwaliteit hoog is, mogen onze klanten vertrouwen op vele jaren van ongestoord slaapcomfort.

En zeker niet onbelangrijk, onze bedden en matrassen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Met die wetenschap, slaapt iedereen beter.

Mijn naam is Hilding Anders

De wereld een goede nachtrust geven is al sinds wij in 1939 van start gingen altijd onze leidraad geweest. Vandaag de dag kunnen wij, dankzij onze technische knowhow en brede geografische spreiding, onze producten aanpassen aan de afzonderlijke markten.

Ga naar een korte intro van Hilding Anders – bekijk de video

1504/Belleville_sf_cognac-1504.jpg

Activiteiten

WAT WE DOEN, DOEN WE GOED

We zijn er trots op om vanuit onze moderne productie-locatie in Vroomshoop de meest comfortabele bedden, boxsprings en matrassen te maken en te leveren.

Dit doen we door vakmanschap en innovatie te combineren. Zo kunnen wij de missie van het concern waarmaken: Giving the world a good night’s sleep!

Onderdeel zijn van het internationale concern Hilding Anders betekent, dat wij profiteren van internationale samenwerking en kennis. Hierdoor kunnen we snel inhaken op behoeften en trends in de markt, en hebben wij een groot netwerk van experts op het gebied van techniek, productontwikkeling en verantwoord ondernemen.

Contact

Hilding Anders Netherlands
Linderveld 5
7681 RA VROOMSHOOP

Verkoop algemeen
sales.nl@hildinganders.com

Richard Schutte
General Manager
richard.schutte@hildinganders.com

Mariska Kamphuis
HR Manager
sollicitatie.nl@hildinganders.com