hildinganders.com

Visit our local markets Finland

Mallistomme

1504/FI-Aina.jpg

Aina

AINA on uusi, viskoelastisesta materiaalista ja vaahtomuovista Suomessa valmistettu vaihtoehto perinteisille joustinrakenteisille patjoille. AINA-mallistosta löydät kaiken tarpeellisen. Patjan perinteisiin vuoteisiin, runkopatjan, jenkkisängyn, säätösängyn ja sijauspatjan. AINA tuntuu hyvältä ja sopii useimmille vartalotyypeille. AINA mallistossa on vaihtoehto tosi jämäkästä patjasta pitävälle ja myötäilevämpi vaihtoehto kevyemmille nukkujille. AINA on siksi aina sopiva!

1504/FI-Eden.jpg

Eden

Uudessa Eden mallistossamme on kolme tuoteperhettä: moneen tarpeeseen mukautuva Eden 3, tasokas Eden 6 ja yleellisen muhkea Eden 9. Tutustu mallistoomme ja löydä oma Edenisi. Hyvin nukutun yön jälkeen heräät parempaan päivään. Juuri siksi sanommekin : ”Eden – Hyviin öihin, parempiin päiviin”.

market_sites/FI/harmonia_sointu_jenkki_milj.jpg

Harmonia

Harmonian perusajatus on, että jokainen suomalainen ansaitsee hyvät yöunet. Harmonia-tuoteperhe kostuu Tempo, Sointu- ja Euforia malleista.

1504/HA-Hotel-47.jpg

Hilding Anders hotellimallisto

Tarjoamme hotelleille juuri niiden tarpeisiin suunniteltua hotellimallistoa. Kestävät sängyt on suunniteltu erityisesti majoitustilojen tarpeisiin, minkä vuoksi ne on testattu perinpohjin. Saatavilla on kaksi eri paloturvallisuusluokkaan kuuluvaa mallistoa. Hilding Anders Contract II -mallisto on saatavilla myös pohjoismaisella ympäristömerkillä varustettuna.