hildinganders.com

Visit our local markets Finland

Change language

  • English
  • Suomi
  • Svenska

SUOMI

SUOMEN MARKKINAJOHTAJA

Olemme Suomen johtava patjantoimittaja. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa, ja työllistämme 70 henkilöä. Valmistamme patjoja, runkopatjoja ja säätösänkyjä, joiden hinnoissa on valinnan varaa.

Suomalainen Unituli Oy perustettiin vuonna 1989, ja noin kymmenen vuotta myöhemmin Hilding Anders osti yrityksen. Nykyään toimipaikkamme sijaitsee Närpiössä Suomen länsirannikolla.
Kaikki tuotteemme valmistetaan Närpiön tehtaallamme, ja niille on myönnetty Avainlipputunnus. Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme valmistetaan kotimaassa. Tuotteidemme hinta-laatusuhde on menestyksemme avain. Haluamme auttaa ihmisiä nukkumaan hyvin ja olla samalla johtava sänkyjen toimittaja, jota muut alan yritykset arvostavat ja johon kuluttajat luottavat.

1504/Hilding_Product_in_use_24.jpg

Unifilosofia

HYVINVOINTIA KEHOLLE JA MIELELLE

Unifilosofiamme mukaan hyviin yöuniin vaikuttavat monet eri tekijät. Kärkikolmikko eli hyvä ergonomia, ilmanlaatu ja hygienia ovat hyvän patjan ominaisuuksia, joita jokainen haluaa sängylleen. Seuraavaksi sängyn herättämiin tuntemuksiin vaikuttavat suunnittelu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys.

Sänkymme ja patjamme on suunniteltu näyttämään yhtä hyviltä kuin ne tuntuvat, sillä unen laatu paranee rentouttavassa makuuhuoneessa. Lisäksi asiakkaat voivat luottaa siihen, että tuotteemme ovat kestäviä ja palvelevat heitä monta vuotta.
Kaiken lisäksi tuotteidemme ympäristövaikutukset ovat pienet. Ympäristöystävällisyys kannattaa, sillä hyvä omatunto on paras päänalunen.

Tämä on Hilding Anders

Hyvien unien varmistaminen on ollut liiketoimintamme perusajatuksena aina sen alusta lähtien, vuodesta 1939. Teknisen osaamisen ja laajan maantieteellisen läsnäolon ansiosta pystymme räätälöimään tuotteemme eri maiden markkinoiden tarpeisiin.

Tutustu Hilding Andersiin – katso video

1504/Hilding_Lifestyle_09.jpg

Toimintamme

NOPEAT JA TÄSMÄLLISET TOIMITUSAJAT

Olemme osa Hilding Anders International -konsernia, joka on Euroopan suurin patjojen ja sänkyjen valmistaja. Sen ansiosta pystymme nopeasti reagoimaan markkinoiden tarpeisiin ja kehityssuuntiin. Mittavaan yhteistyöverkostoomme kuuluu sänkyjen valmistuksen, tuotekehittelyn ja yritysvastuun ammattilaisia.

Yhteistyöstä on hyötyä myös asiakkaille, sillä kustannustehokkaana patjavalmistajana voimme tarjota kaikkien asiakkaiden laatu- ja hintatoiveisiin sopivia tuotteita. Voimme toimittaa patjoja Närpiön tehtaalta alle viikossa, olipa asiakas missä päin Suomea tahansa.

Toimintatapamme ansiosta voimme toteuttaa tehtäväämme: auttaa ihmisiä nukkumaan hyvin.

Contact

Hilding Anders Suomi
Algotsintie 2
FI-64200 NÄRPIÖ
Suomi
info.fi@hildinganders.com

Tilaukset
tilaukset@hildinganders.com

Puhelinnumero
010 572 4500