hildinganders.com

Visit our local markets Denmark

Change language

  • English
  • Dansk

DANMARK

FØRENDE UDBYDER AF MADRASSER PÅ DET DANSKE MARKED SIDEN 1939

Hilding Anders Danmark er en del af Hilding Anders, som er Europas største producent af senge og madrasser med 25 fabrikker i 19 lande. Dette gør det muligt for os at agere tæt forbundet med markedsbehov og tendenser, takket være vores store netværk af eksperter inden for sengeudstyrsteknologi, produktudvikling og virksomhedsansvar.

Fra vores kunders synspunkt gør det os til en omkostningseffektiv producent af madrasser, som kan tilbyde sengeudstyr og salgskoncepter i alle kvalitets- og prisområder. Vi kan levere madrasser til vores kunder i hele Danmark direkte fra vores fabrik i Hurup, ligesom vi også tilbyder at eksportere til andre europæiske lande.

Ved at udvikle og levere vores produkter på denne måde lever vi op til vores virksomheds mission om at ‘give verden en god nats søvn’.

vores mission

er at give verden en god nats søvn.

vores vision

er at være den førende leverandør af senge, som både har forbrugernes tillid og branchens respekt.

Søvnfilosofi

KOMFORT FOR KROP OG SJÆL

Vores filosofi er, at en god nats søvn er baseret på en række bestemte elementer. Ergonomi, klima og hygiejne er de første tre, som er baseret på madraskomfort. Herefter følger design, holdbarhed og miljøpåvirkning, som er forbundet med det, som du føler for den seng, du sover i.

Vores senge og madrasser er designet til at se lige så godt ud, som de føles. Det giver dig mulighed for at sove bedre i et værelse, der virker afslappende på dig.
Da vores produkter holder i længden, kan du føle dig helt tryg og vide at du kommer til at sove godt mange år fremover.

Sidst, men ikke mindst, har vores madrasser en meget begrænset indvirkning på miljøet. Når vi passer godt på vores planet, så sover vi alle lidt bedre.

Dette er Hilding Anders

Helt tilbage til starten i 1939 har det altid været vores ledestjerne at sørge for, alle får en god nattesøvn. Takket være vores tekniske knowhow og brede geografiske dækning kan vi i dag tilpasse vores produkter til de forskellige markeder.

Få en hurtig intro til Hilding Anders – se videoklippet

1504/DETAILS8-1-1504.jpg

Aktiviteter

ALTID ET SKRIDT FORAN

Hilding Anders Danmark er den førende leverandør af madrasser i landet med 202 medarbejdere, der hjælper os med at producere madrasser, boksmadrasser og elevationssenge i en bred prisklasse.

Hilding Anders Danmark producerer og sælger
* Kundevaremærker (private labels)
* Vores egne lokale varemærker som Dunlopillo og Lama
* Koncernens varemærker som f.eks. Jensen og Carpe Diem

Vi er stolte over at være “Made in Denmark”, og vores innovationsevne, sammenhæng mellem pris og kvalitet samt stærke forsyningskæde er nogle af vores vigtigste konkurrencemæssige fordele.

Vores position som markedsleder i Danmark betyder, at vi agerer tæt forbundet med markedets behov og tendenser. Vores produktsortiment er omfattende og dybt, og vi kan tilbyde vores kunder unikke og konkurrencedygtige produkter samt markedsførings- og salgskoncepter.

Den nylige konsolidering og omstrukturering af de danske aktiviteter har forbedret Hilding Anders' service over for vores kunder og har også forbedret den langsigtede konkurrenceevne for både os og vores kunder.

1504/Continental-LT-1504.jpg

Historie

I dag er alle Hilding Anders' aktiviteter i Danmark samlet i én juridisk enhed med base i Hurup Thy og med showroom i Horsens. Men vores historie går helt tilbage til 1939:

  • I 1939 blev virksomheden Carl Thøgersen A/S grundlagt af Carl Thøgersen. I dag er den mere lokalt kendt som Hurup Madrasfabrik “Huma”.
  • 1990 grundlægges Scandi Sleep A/S i Horsens, og Hilding Anders overtager den nyetablerede fabrik i 1998.
  • I 2000 køber Hilding Anders Carl Thøgersen A/S.
  • Jensen Madrasser Aps erhverves i 2004 og
  • Dunlopillo A/S følger efter i 2010.
  • Med opkøbet af Carpe Diem Beds of Sweden i 2013 føjes et stærkt svensk produceret premium brand til vores danske senge portefølje.
1504/dk-product-spot.jpg

Produkter til alle behov

Fra enkeltmadrasser over continental-senge til elevationssenge – rangerende fra basic til deluxe er vores produktkollektioner udviklet med markedsbehov og særlige ønsker for øje.

Contact

Kirsten Sønderskov Andersen
General Manager
kirsten.sonderskov@hildinganders.com


Hilding Anders Danmark A/S
Fabriksvej 13
DK-7760 Hurup Thy
info.dk@hildinganders.com
Telefon: 82 133 000

Jacob Loburski
Marketing Manager
Jacob.loburski@hildinganders.com


Showroom
Hilding Anders Danmark A/S
Vejlevej 104
DK-8700 Horsens