hildinganders.com

Visit our local markets Croatia

Change language

  • English
  • Hrvatski

HRVATSKA

KOMBINACIJA KVALITETE I RAZNOVRSNOSTI

Naša snaga leži u sposobnosti da zadovoljimo različite potrebe kupaca velikim i svestranim asortimanom, pouzdanim isporukama te izvrsnim osjećajem za kvalitetu.

2005. godine tvrtka Hilding Anders kupila je Hespo, koji se je kroz 25 godina kontinuiranog razvoja iz male radionice u obiteljskom vlasništvu razvio u regionalnog tržišnog lidera s nekoliko patentiranih izuma. Kroz sve te godine, tvrtka Hespo proizvodila je opruge i strojeve za opruge, madrace, podnice, tapecirane krevete te namještaj za spavaće i dječje sobe. Širokim asortimanom proizvoda Hespo se je savršeno spojio s vodećim proizvođačem madraca i kreveta u Europi i Aziji, tvrtkom Hilding Anders. Poslovanje tvrtke Hilding Anders u Hrvatskoj dodatno je prošireno kupnjom tvrtke Perfecta 2007. godine.

Kompanija Hilding Anders sada u Hrvatskoj posluje u modernim, namjenski izgrađenim poslovnim i proizvodnim prostorima, ukupne površine 42 000 m2, opremljenim vrhunskom tehnologijom te zapošljava 500 djelatnika. Zahvaljujući uspješnoj i kvalitetnoj proizvodnji i prodaji naših raznovrsnih linija madraca, kreveta, podnica i namještaja, godišnja prodaja dostigla je oko 22 milijuna eura, što je za posljedicu imalo osvajanje 60 % tržišnog udjela. Smatramo da je to izvrsna osnova za budući razvoj i proširenja.

MISIJA

Naša misija je omogućiti svijetu dobar san.

VIZIJA

Postati vodeći proizvođač kreveta priznat u djelatnosti i pouzdan u očima kupaca.

Filozofija naših proizvoda

UDOBNOST ZA TIJELO I UM

Naša je filozofija da se kvalitetan san temelji na nizu konkretnih elemenata. Ergonomija, okruženje i higijena su prva tri, a temelje se na udobnosti madraca. Osim toga, tu su dizajn, trajnost i utjecaj na okoliš, a svi su ti elementi povezani s tim kako se osjećate u krevetu u kojem spavate.

Naši su kreveti i madraci tako dizajnirani da izgledaju jednako dobro kao što je dobar i osjećaj pri njihovu korištenju te osiguravaju ljudima da odlično spavaju i osjećaju se opušteno u svojoj sobi. Naši su proizvodi kvalitetni i izdržljivi pa kupci mogu biti mirni znajući da će odlično spavati dugi niz godina.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, naši kreveti i madraci imaju nizak utjecaj na okoliš. A uz bolju zaštitu planeta, svatko može spavati bolje.

Ovo je Hilding Anders

Omogućivanje dobrog sna cijelom svijetu naš je glavni cilj od samog početka 1939. godine. Danas, zahvaljujući našim tehničkim znanjima i širokoj geografskoj obuhvaćenosti, naše proizvode možemo prilagoditi pojedinačnim tržištima.

Kratki uvod u Hilding Anders – pogledajte videozapis

1504/ScalaMaxi-1504.jpg

Naše poslovanje

LOKALNA PREDANOST – GLOBALNA PRISUTNOST

Tvrtka Hilding Anders Hrvatska ponosni je dio kompanije Hilding Anders, tržišnog lidera na više od 40 tržišta i vlasnika najuglednijih europskih i azijskih robnih marki madraca i kreveta. Područje djelovanja hrvatskog dijela kompanije je jugoistočna Europa.

Sjedište tvrtke smješteno je u sjevernom dijelu Hrvatske, a dodatni distribucijski centri su u Rijeci i Splitu. Sa ove tri lokacije pokrivamo regionalna tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunjske.

Zahvaljujući našim renomiranim robnim markama Hespo i Perfecta dugoročno smo osigurali vodeću tržišnu poziciju. Na svim tržištima na kojima poslujemo u potpunosti smo predani zahtjevima kupaca koji se odnose na naš proizvodni program te se kontinuirano dalje razvijamo i povećamo naš položaj tržišnog lidera. Opremanjem hotela našim krevetima i madracima otišli smo čak i korak dalje.

Naši planovi uključuju trajna ulaganja u lokalne regije, generiranje prihoda, stvaranje novih radnih mjesta, razvijanje infrastrukture te pružanje podrške zajednici u kojoj djelujemo.

Contact

HILDING ANDERS D.O.O.
Kralja Zvonimira 38
40323 Prelog
HRVATSKA
00385 40 650 000

Damir Matijevic
General Manager
damir.matijevic@hildinganders.com

Oliver Rođak
Commercial Director
oliver.rodak@hildinganders.com