hildinganders.com

Visit our local markets Belgium

Change language

  • English
  • Nederlands
  • Français

BELGIË

HILDING ANDERS OP DE BELGISCHE MARKT

Hilding Anders is een van België’s belangrijkste fabrikanten van bedden, matrassen en boxsprings. Met de sterke combinatie van merken en private label producten bedienen we uiteenlopende doelgroepen.

Hilding Anders heeft een rijke geschiedenis, internationaal maar ook in België. Onder de naam Crown Bedding waren we al tientallen jaren een van de belangrijkste fabrikanten van matrassen en bedden. Sinds 2012 dragen we de naam van onze moederorganisatie Hilding Anders.

Vanuit onze vestiging in Zingem bedienen we de Belgische markt met onze merk-, private label- en contractassortimenten. In onze vestiging werken 200 medewerkers.

onze MISSIE

is de wereld een goede en gezonde nachtrust te bezorgen

onze VISIE

is om marktleider te zijn in slaapsystemen, erkend door de branche en vertrouwd door consumenten.

Onze slaapfilosofie

COMFORT VOOR LICHAAM EN GEEST

‘Giving the world a good night’s sleep’ dat is wat we bij Hilding Anders nastreven. Onze kijk op een goede nachtrust berust op diverse specifieke elementen. Ergonomie, klimaat en hygiëne zijn belangrijk voor optimaal comfort. Daarnaast zijn design, duurzaamheid en milieubewustzijn van belang bij de keuze van een bed.

Onze bedden en matrassen zien er perfect uit en bieden een optimaal comfort. Een verkwikkende nachtrust is gegarandeerd. En omdat de productkwaliteit hoog is, mogen onze klanten vertrouwen op vele jaren van ongestoord slaapcomfort.

En zeker niet onbelangrijk, onze bedden en matrassen worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Met die wetenschap, slaapt iedereen beter.

Mijn naam is Hilding Anders

De wereld een goede nachtrust geven is al sinds wij in 1939 van start gingen altijd onze leidraad geweest. Vandaag de dag kunnen wij, dankzij onze technische knowhow en brede geografische spreiding, onze producten aanpassen aan de afzonderlijke markten.

Ga naar een korte intro van Hilding Anders – bekijk de video

1504/2.jpg

Activiteiten

SNELLE EN ACCURATE LEVERING

Hilding Anders België maakt deel uit van Hilding Anders International, Europa’s grootste matrassen en beddenfabrikant. Daardoor kunnen we snel en adequaat inspelen op marktbehoeften en trends. We werken hierbij internationaal samen met onze experts op het gebied van technologie en productontwikkeling.

Onze klanten profiteren hiervan. Voor hen zijn we een efficiënte fabrikant die matrassen en bedden produceert op alle prijsniveaus. Vanuit onze fabriek in Zingem zijn we in staat onze klanten zeer snel te bedienen, ook in grotere volumes, en waar u zich ook bevindt.

Onze werkwijze is in elk opzicht gericht op het vervullen van onze missie: ‘giving the world a good night’s sleep’.

Contact

HILDING ANDERS BELGIUM
Gentsesteenweg 73-79 – 9750 Zingem
T: +32 9 389 89 11
F: +32 9 384 43 12
info.be@hildinganders.com