Visit our local markets

Maintenance Employee (Medewerker Technische Dienst)

De Medewerker Technische Dienst is verantwoordelijk voor het verzorgen van reparaties en het onderhoud van de apparatuur, (productie)- installaties en machines en het verhelpen van storingen op gebied van electro- en besturingstechniek zodanig dat de verstoring van het productieproces tot een minimum wordt beperkt. Dit betreft de apparatuur en machines die gebruikt worden voor het produceren van artikelen, evenals installaties die verband houden met het bedrijfspand (gas, water, licht en riolering).

Wat ga je doen?

De Medewerker Technische Dienst is verantwoordelijk voor het verzorgen van reparaties en het onderhoud van de apparatuur, (productie)- installaties en machines en het verhelpen van storingen op gebied van electro- en besturingstechniek zodanig dat de verstoring van het productieproces tot een minimum wordt beperkt. Dit betreft de apparatuur en machines die gebruikt worden voor het produceren van artikelen, evenals installaties die verband houden met het bedrijfspand (gas, water, licht en riolering). Als medewerker technische dienst kan je de volgende taken verwachten:

 •  Onderhouden van machines en randapparatuur op vooraf ingeplande momenten.
 •  Herstellen van dreigende mankementen en uitvoeren van (nood) reparaties.
 •  Beoordelen van de staat van onderhoud a.d.h.v. controlelijsten en bevindingen.
 •  Adviseren operators over uit te voeren kleine reparaties.
 •  Lokaliseren van storingen/oorzaken.
 •  Uitvoeren van omvangrijke reparaties waarbij demonteren en vervangen van onderdelen noodzakelijk is.
 •  Raadplegen van tekeningen en vastleggen wijzigingen in tekeningen.
 •  Opstellen van onderhoudsschema’s voor machines en organiseren van werkzaamheden.
 •  Vastleggen en rapporteren aan productiemanager van gepland onderhoud, storingen, gedane reparaties en stilstand van machines middels een logboek.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze uitdagende fulltime baan zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst die:

 •  Beschikt over minimaal een MBO niveau 4, en 5 jaar werkervaring in technische dienst.
 •  Beschikt over probleemoplossend vermogen en slagvaardigheid.
 •  Initiatief wordt gewaardeerd, zeker als je dit goed weet te communiceren.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie binnen een ervaren team. Een zelfstandige job in een informele werkomgeving. Naast een prima basissalaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsbonus.

Good Night’s Sleep

Heb jij ambitie om samen met jouw collega’s verantwoordelijk te zijn voor het verzorgen van reparaties en onderhoud aan apparatuur, (productie)- installaties en machines binnen het bedrijfspand van Hilding Anders? En bezit je over kennis van electro- en fijnmechanische techniek? Ben je daarnaast niet bang om je handen vies te maken voor werktuigbouwkundige klussen? Ben jij de persoon die probleemoplossend en slagvaardig te werk gaat? Dan maakt jouw carrière een landing bij Hilding Anders.

Hilding Anders

Hilding Anders is een toonaangevende fabrikant van bedden in Europa, Rusland en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden. Hilding Anders levert bedden en matrassen voor consumenten met verschillende behoeften, van basic tot zeer exclusief – met succesvolle hoofdmerken en aanvullende private labels. Hilding Anders is gevestigd in 40 landen en met 9500 collega’s wereldwijd zetten zij zich in om een goede nachtrust te realiseren voor iedere consument. Hilding Anders Nederland is trots op het feit dat er vanuit de productielocatie in Vroomshoop de meest comfortabele bedden, boxsprings en matrassen geproduceerd en geleverd worden. Dit doen ze door vakmanschap en innovatie te combineren. Pullman produceert matrassen en boxsprings sinds 1937. De merken Eastborn en Pullman hebben een lange historie in Nederland. Eastborn is opgericht in 1959 en heeft als thuisbasis Vroomshoop, in het oosten van het land. De producten van Pullman worden ook in Vroomshoop geproduceerd. Behalve de merken Pullman en Eastborn vertegenwoordigt Hilding Anders Nederland ook het Noorse merk Jensen en het Zweedse merk Carpe Diem Beds.

Interesse?

Ben jij onze enthousiaste, nieuwe medewerker technische dienst? Herken jij jezelf hierin en reageer je liever vandaag dan morgen?
Bel of mail Karin Wesseling (HR-adviseur):

Karin.wesseling@hildinganders.com 0546-666-754

Apply for this position