Visit our local markets

Stagiair(e) Bedrijfsbureau

“Je slaapt gewoon iets beter als je jouw droomstage hebt”

 

Wil jij het plannings- productieproces binnen een internationaal bedrijf verbeteren? Beschik je over een zelfstandige en proactieve werkhouding en durf jij mensen mee te nemen in een veranderproces? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze vestiging in Vroomshoop zoeken wij een stagiair(e) op ons bedrijfsbureau om een interessante opdracht uit te werken!

 

 

 

De organisatie

 

Hilding Anders Nederland is onderdeel van de Hilding Anders Group. De Hilding Anders Group is de grootste beddenproducent van Europa en Azië met het hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Hilding Anders is opgericht in 1939 en is vandaag de dag actief in meer dan 40 landen en heeft meer dan 7000 werknemers. Hilding Anders Nederland bevindt zich in Vroomshoop. In dit pand komen productie, sales, marketing en ondersteuning voor Hilding Anders Nederland samen. De productie telt zo’n 100 medewerkers en er zijn ongeveer 20 medewerkers werkzaam op kantoor. Vanaf september zullen er ook meerdere stagiaires binnen onze organisatie werkzaam zijn op verschillende afdelingen.

 

 

 

Wat ga je doen?

 

Als één van onze stagiaires kom je te werken op het kloppende hart van onze organisatie: het bedrijfsbureau. Hier vindt de inkoop, werkvoorbereiding, productieplanning en transportplanning plaats. Tijdens jouw stageperiode zul je meedraaien in de dagelijkse gang van zaken om zo een goed beeld te krijgen van het planningsproces. Tegelijkertijd is het aan jou om te onderzoeken of hier verbetermogelijkheden liggen om het werk efficiënter en effectiever uit te voeren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door middel van slimme verbeteringen in het gebruik van IT, maar ook door het opnieuw inrichten van ons planningsproces. Hierin zul je alle vrijheid krijgen, we zijn op zoek naar iemand met een analytische blik en een ondernemende houding.

 

 

 

Wij bieden

 

Een fulltime stage van minimaal 20 weken voor 36 tot 40 uur per week op een leerzame stageplek, waarbij jij samenwerkt met de plant manager en de collega’s van het bedrijfsbureau. Je komt in een organisatie waar je veel vrijheid krijgt om aan eigen initiatieven te werken. Wij staan altijd open voor nieuwe verfrissende ideeën! Daarnaast bieden wij een ruime stagevergoeding.

 

 

 

Solliciteren?

 

Heb jij interesse? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Solliciteren kan door een mail te sturen naar sollicitatie.nl@hildinganders.com

 

Voor meer informatie kun je bellen naar 0546 66 67 77

 

Apply for this position