Visit our local markets

"Uitgeslapen", creatieve en ondernemende Marketing Stagiair gezocht!

“Je slaapt gewoon iets beter als je jouw droomstage hebt”

 

Wil jij aan de slag met alle facetten van marketing, en ben je geïnteresseerd in communicatie en social media? Beschik je over een zelfstandige en proactieve werkhouding maar vind je het ook leuk om in een team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze vestiging in Vroomshoop zoeken wij een marketing stagiair(e) om onze afdeling te ondersteunen!

 

 

 

De organisatie

 

Hilding Anders Nederland is onderdeel van de Hilding Anders Group. De Hilding Anders Group is de grootste beddenproducent van Europa en Azië met het hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Hilding Anders is opgericht in 1939 en is vandaag de dag actief in meer dan 40 landen en heeft meer dan 7000 werknemers. Hilding Anders Nederland bevindt zich in Vroomshoop. In dit pand komen productie, sales, marketing en ondersteuning voor Hilding Anders Nederland samen. De productie telt zo’n 100 medewerkers en er zijn ongeveer 20 medewerkers werkzaam op kantoor. 

 

 

 

Wat ga je doen?

 

Na de introductieperiode zul je op de afdeling marketing aan de slag gaan met alle facetten van marketing voor onze verschillende merken. De stage betreft een meewerkstage. Daarbij zullen o.a. de volgende onderwerpen zeker aan bod komen: 

 

·        Ondersteuning retailers (advertentie en POS materiaal)

 

·        Communicatie opmaken en aanleveren

 

·        Beheer social media accounts (https://www.instagram.com/eastborn.nl/?hl=nl) 

 

·        Beurs en evenement organisatie

 

·        Ondersteunen bij de uitrol van nieuwe collecties

 

·        Het afhandelen van voorkomende vragen. 

 

 

 

Naast deze activiteiten, zul je ook meedraaien in nieuwe projecten en op alle onderdelen kunnen meekijken en meeluisteren om de kneepjes van het vak te kunnen leren.

 

 

 

Wij bieden

 

Een fulltime stage van minimaal 20 weken voor 36 tot 40 uur per week op een leerzame stageplek, waarbij jij samen met de marketing manager een team zult vormen. Daarnaast bieden wij een ruime stagevergoeding.

 

 

 

Solliciteren?

 

Heb jij interesse? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Solliciteren kan door een mail te sturen naar sollicitatie.nl@hildinganders.com Voor meer informatie kun je bellen naar 0546 66 67 77.

 

 

 

Apply for this position